dinsdag 6 mei 2014

Zelf uw tuin accessoires versieren




Persoonlijkheid, iedereen heeft het. Alleen… niet iedereen doet er wat mee. De meeste mensen zijn volgers, volgers van trends. Als wit dé kleur is van dit seizoen, zijn er maar weinig mensen die zeggen ik ga voor zwart. Met als gevolg, iedereen heeft hetzelfde. Hoe kan je je persoonlijkheid echt tot uiting laten brengen, als iedereen hetzelfde heeft?

Je hoeft er meer een kleine verandering in aan te brengen, want wij mensen willen er toch een zeker graag bij horen. Toch door een kleine verandering aan te brengen, kan je iets persoonlijks maken en wat zeker niet onbelangrijk is een leuke middag beleven. Want ja, als je zelf aan de slag gaat om dingen persoonlijk te maken kan je rekenen op een gezellige middag. Je kan een middag organiseren met vrienden, zodat het nog leuker wordt.

Maar wat kan je dan gaan doen? Kijk eens naar je tuin… Wat zou jij anders willen. Ik weet bijna wel zeker dat iedereen enorme saaie bloempotten in de tuin heeft staan. Daarmee kan je zeker aan de slag!

Jij, als uniek persoon, kan je eigen tuin accessoires maken. Iets wat niemand heeft, niet te koop is en wat naar jou wil gemaakt kan worden. Het enige wat je nodig hebt is het zetje, dus eigenlijk dit artikel.

Hieronder zie je foto’s waar je stap voor stap je bloempot persoonlijk kan maken. Hiermee kan je je eigen ik naar boven laten komen, want niks is fout en alles laat jouw persoonlijkheid zien.



Gooi die oude kranten dus niet weg, want hiermee kan je super gaaf een eigen bloempot maken. Het kan er één zijn of een serie. Het kan voor je balkon zijn of voor je tuin. Precies zoals jij het wilt!

Je kan ook je bloempot versieren door te stempelen met kurk, of met een spons, voor een super leuk effect!

Ga lekker aan de slag, zodat je tuin helemaal klaar is voor de komende zomer. Organiseer met vrienden, buren of familie een middag en laat je inspireren door anderen.

Veel plezier!



Geschreven door:
Silvia Zaaijer
http://maandagmorgenmodel.blogspot.nl/



Geen opmerkingen:

Een reactie posten